Slavlje pionira Sarajeva, Željezničara, Mladosti i Zrinjskog

Dosta uzbuđenja u okviru 9. kola

Slavlje pionira Sarajeva, Željezničara, Mladosti i Zrinjskog

Samir Mlaćo

Pioniri Sarajeva slavili su danas u Simin Hanu kod Tuzle City rezultatom 2:0, u okviru 9. kola Omladinske Premijer lige. Gosti su pokazali više, a u listu strijelaca su se upisali Muhamed Huskić i Haris Ališah.

Pobjedu ovom kolu slavili su i pioniri Željezničara. Plavi su nadigrali Radnika 3:1. Gosti su poveli pogotkom Emina Trnke, izjednačio je Ljubiš Cvijanović početkom drugog poluvremena, a pobjedu gostima sa dva pogotka donosi Edin Rastoder.

Mladost je nadigrala GOŠK sa visokih 4:0. Mrežu slabašnih gostiju tri puta je zatresao Emir Goga, te jednom Harun Hadžialić.

U hercegovačkom derbiju pioniri Zrinjskog su u SC Musa - Karačić pogotkom Luke Zovke bili bolji od Širokog Brijega 1:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi