12

Komentari (12)

manijaci87
a jest vala kone male sve to al nikad NIKAD necete biti ko ZELJO ako cemo iskreno i jos nemate toliko para da kupite toliko titula da nas stignete.. razmislite malo ??
VelaHavle
Pa normalno, vi ste vlastitog.trenera morali vratiti na posao jer ste mu duzni pola miliona KM za kupljene posljednje tri titule
Mu'min Juventino FKS
Samo jednu titulu inate vise od nas, neznalice jedna
Benjamingst
Gledao sam USA I to vozio I gledao volim FK SARAJEVO jos VELEZ da udje u PREMIJER LIGU....
mirza24
VALJA OPET 0-8 PRIMITI UHHHHHH
Benjamingst
Pa sta ? I Dinamo ZG je primao po 7 komada
VelaHavle
Vi biste 12 primili od ekipe koja dere juve, romu, lazio, inter...
VenamaHrabrih
Litex? Kako se zove ona ekipa veselih rezervista iz Izraela? Ber Ševa?
ljoze01
gdje mu nece bit poseban dan, nikad vise para nije dao da kupi titulu
VelaHavle
Loze papak jedan, ima li clanka o sarajevu da nisi komentarisao ? Izgleda nisi bio ni na zeljaninoj utakmici... znam da nije lako gledati kako je svi u guze u bazi..
VenamaHrabrih
Pa smrad strumfovski moze samo o kupovini pricati, jer za drugo ni ne zna. To su njihovi cigansko-pijacarski standardi. Elem, dat cu mu ja cvaju, pa nek ode u Penny i kupi TRI trofeja.
VelaHavle
NOVI PRVAK JE SA KOSEVAAAA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti