Slavljenička večera za kraj polusezone u FK Borac

Krunić i Zeljković se obratili prisutnima

Slavljenička večera za kraj polusezone u FK Borac

S. Mlaćo

Borac je savladao Slobodu i na pauzu odlazi sa trećeg mjesta (2:1).

Banjalučani sigurno mogu biti itekako zadovoljni, a nakon meča, večeras je upriličena i zajednička večera kojoj su prisustvovali nogomtaši, članovi stručnog štaba, te Uprave.

Prisutnima su se obratili šef struke Branislav Krunić i predsjednik kluba Vico Zeljković koji su iskazali zadovoljstvo odrađenim poslom, te poželjeli ugodan odmor nogometašima.

Prozivka nogometaša Borca zakazana je za 12. januar, a jedan dio priprema će biti obavljen i u Antaliji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac je u 19 kola upisao deset pobjeda, pet remija i četiri poraza. Drugi dio sezone će otvoriti gostovanjem kod Širokog Brijega.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi