Krunić: Da nije kraj polusezone, možda bismo i došli do prvog mjesta

Trener Borca nakon pobjede

Krunić: Da nije kraj polusezone, možda bismo i došli do prvog mjesta

Trener Borca Branislav Krunić mogao je biti vrlo zadovoljan nakon današnje pobjede (2:1) njegovog tima protiv Slobode u 19. kolu Premijer lige BiH. 

"Ovo je prvi put da igram protiv trenera s kojim se tako dobro poznajem i normalno da to donosi neke specifičnosti. Nama se utakmica otvorila kako treba, postigli smo odmah pogodak, mogli smo nakon toga da igramo komotnije, ali nismo baš igrali komotno. Imali smo nekih par prilika, ali nismo bili na onom nivou na kojem smo bili do sada. Kasnije smo imali i 2:0 i činilo se da ćemo rutinski dobiti utakmicu. Možda je na kraju tako i ispalo ali posljednjih 10 minuta nam nije bilo svejedeno jer smo znali koliko nam znače ova tri boda. Mogu da kažem da smo i više nego očekivano uspješno završili ovu polusezonu i da smo se umiješali u borbu za prvo mjesto. Možda da nije kraj prvog dijela sezone, i uspjeli bi to da napravimo obzirom na formu u kojoj se nalazimo, ali nema veze".

"Na ovoj pauzi ćemo analizirati sve ono što smo radili u ovoj polusezoni. Nema više nazad, možemo ići samo prema naprijed. Vidjet ćemo u sportskom segmentu koji igrači su nam potrebni, da li ih ima na tržištu ili ih nema. Uspjeli smo za kratak period da se nametnemo i da se borimo u ovom trenutku za prvo mjesto", kazao je Krunić.

Borac je sada na 3. poziciji sa 35 osvojenih bodova.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

starmac
Majmun dugokosi.Da ti nije sudija ispali bi iz lige.Sto posteno nekazes vise koliko vam je penala svirano pogotovo kad vam je gusto bilo.Ti nisi nikakav trener a jos manje covjek.Na proljece ako Bog da i ZELJO,SARAJEVO,VELEZ,SLOBODA ce vam odrezati krila upamti to.Evropu necete vidit.
3 5
milivoje
Da nije vožda Dode i budzetskih para,bili bi ispod Slobode,otac vaj **** nacionalisticki
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi