U Premijer ligi je doživljavao debakl za debaklom, a sada je pronašao odličan angažman

U BiH se nije proslavio

U Premijer ligi je doživljavao debakl za debaklom, a sada je pronašao odličan angažman

A. Čaušević

Premijer liga BiH je takmičenje gdje se tokom sezone promijeni veliki broj trenera, a za mnoge stručnjake je samo prolazna stanica.

Tokom septembra i oktobra 2019. godine u bh. prvenstvu je radio i Slavoljub Bubanja koji je vodio Zvijezdu 09 na pet ligaških mečeva.

Crnogorski trener se nije proslavio obzirom da je Zvijezda 09 izgubila sve mečeve uz svega jedan postignuti gol. Najveći poraz je bio na Grbavici od Željezničara sa 6:0.

Nakon odlaska iz BiH Bubanja je radio u Crno Gori gdje je vodio drugoligaša Bokelj, a ovih dana pronašao je odličan angažman.

Naime, ovaj 53-godišnjak će trenersku karijeru staviti u Kuvajtu gdje će voditi Al Shabab, ekipu koja se takmiči u najjačem rangu kuvajtskog fudbala.

Bilo kako bilo, sigurno je da Bubanju očekuje vrlo dobra zarada u ovoj zemlji Perzijskog zaljeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi