Slimani se vraća u Sporting Lisabon?

Nije se snašao na Otoku

Slimani se vraća u Sporting Lisabon?

Alžirski napadač Islam Slimani trebao bi ovog ljeta napustiti ekipu Leicester Cityja.

Alžirac je prošlog ljeta stigao u redove tadašnjeg šampiona Engleske, a Leicester je zbog njega oborio klupski rekord te su Sportingu uplatili 28 miliona funti.

Ipak, Slimani se nije najbolje snašao na Otoku pa je na 23 odigrana meča u Premiershipu postigao samo sedam pogodaka uz četiri asistencije. To nije ono što su od njega očekivali u Leicesteru, pa ga namjeravaju prodati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On bi se trebao vratiti u bivši klub Sporting Lisabon, a za sada nije piznato hoće li otići na posudbu ili će ekipa iz Portugala otkupiti njegov ugovor. 

Bilo kako bilo, Leicester će sigurno izgubiti mnogo novca kada je u pitanju ovaj transfer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi