Slišković nakon meča hvalio sudiju: Ovo je veoma kvalitetno suđenje

Press konferencija nakon meča Zrinjski - Krupa

Slišković nakon meča hvalio sudiju: Ovo je veoma kvalitetno suđenje

M. Šljivak

Zrinjski je danas Pod Bijelim brijegom savladao Krupu sa 2:0.

Iako se pobjeda čini kao lagana, Plemići su uz dosta muke upisali tri boda pogocima Čurjurića i Bencuna.

Nakon meča svoje viđenje utakmice dali su treneri oba tima, Slobodan Starčević i Blaž Slišković.

"Mi smo došli da nešto napravimo, ali to je bilo nerealno. Nismo mogli ništa napraviti osim časnog poraza. Nismo kreirali ozbiljnu šansu i to moramo da popravimo u narednim utakmicama. Samo nas golovi mogu približiti opstanku. Razlika je ista, imamo malo lakši raspored, pokušaćemo što više bodova osvojiti i pokušaćemo da ostanemo u ligi", rekao je Slobodan Starčević, trener Krupe.

Sa druge strane trener Zrinjskog Blaž Slišković zadovoljan je sa nova tri boda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igrali smo mnogo bolje u prvom poluvremenu. Bili smo agresivni i Krupa ništa nije napravila. Nesvjesno smo se kasnije povukli, nije nam to bila namjera i prepustili smo igru Krupi koja je igrala kvalitetno do same završnice. Pao nam je kamen sa srca u 80. minuti. Igrali su fer i korektno, ali bih i suđenje pohvalio. Volio bih da nam ovako sude na svakoj utakmici. Sve je radio kako treba i ovo je itekako kvalitetno. Krupi želim sreću u borbi za opstanak, zaslužuju ostati. Vidi se pomak u igri njegovim povratkom, jer nije mala stvar uzeti bod Sarajevu", istakao je Blaž Slišković.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi