Slišković: Spreman sam za nove izazove

Bh. stručnjak za SportSport.ba

Slišković: Spreman sam za nove izazove

Bosanskohercegovački stručnjak, Blaž Slišković, u narednim danima trebao bi otputovati na pregovore u Sjevernu Koreju, gdje bi se sastao s predstavnicima tamošnjeg nogometnog saveza i potpisao ugovor.

Popularni Baka u kratkom razgovoru za SportSport.ba istakao je  da je spreman za novi izazov, no preuzimanje Sjeverne Koreje još uvijek je pod upitnikom.

"U narednih desetak dana trebalo bi biti poznato hoće li biti šta od ovoga. Ja sam spreman za izazov i svaki čas očekujem da mi pošalju avionske karte za Peking, ali još uvijek nisu stigle. Nije sve dogovoreno kako se proteklih dana pisalo po medijima", kazao je Slišković za naš portal. 

Pregovori oko preuzimanja Sjeverne Koreje otegli su se zbog činjenice da je ulazak u njihovu zemlju strogo kontroliran, zbog straha od širenja ebole. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti