Slišković: Volio bih da utakmica bude kvalitetna i efikasna

Zrinjski protiv Željezničara

Slišković: Volio bih da utakmica bude kvalitetna i efikasna

Trener Zrinjskog Blaž Slišković je na klupi Plemića debitovao na najbolji mogući način.

Zrinjski je u 1. kolu Lige za prvaka ubjedljivo savladao Krupu sa 4:0, a već u srijedu aktuelne šampione BiH očekuje izuzetno težak meč protiv Željezničara.

Blaž Slišković je i više nego svjestan važnosti utakmice, ali je istakao da ipak očekuje kvalitetan i efikasan fudbal bez obzira na veliki ulog.

"Očekujem tešku, ali ipak vjerujem i kvalitetnu utakmicu. Ono što je Željo pokazao protiv Slobode, a mi protiv Krupe, bi moglo biti garancija da će taj derbi biti kvalitetan bez obzira na značaj. I jedna i druga ekipa su pokazale efikasnost, a nadam se da će tako biti i za dva dana. Volio bih da obje ekipe odigraju fer i korektno, a da publika na kraju stadion napusti zadovoljna", riječi su trenera Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski i Željezničar su dvije prvoplasirane ekipe na tabeli Premijer lige. Mostarci imaju 48 bodova, dok Plavi sa Grbavice zaostaju samo jedan bod nakon 23 odigrane utakmice.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije