Slišković: Za neke bi ovo mogao biti posljednji meč; Musemić: Želimo ostati treći

Treneri ekipa nakon meča na Koševu

Slišković: Za neke bi ovo mogao biti posljednji meč; Musemić: Želimo ostati treći

Sarajevo je danas nadigralo Zrinjski sa 4:1 u okviru 9. kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine.

Trener Zrinjskog Blaž Slišković priznao je nakon susreta da je domaća ekipa zasluženo slavila pobjedu.

"Zaslužena pobjeda Sarajeva, nadigrali su nas. U prvom poluvremenu mnogo naših igrača imalo je loš odnos i za mnoge bi ovo mogla biti posljednja utakmica. To nije alibi za ovaj poraz, Sarajevo je više htjelo pobjedu i zasluženo je slavilo. Teško je bilo stići rezultat i to je to. Sarajevu želim uspjeh u Evropi na ljeto", rekao je Slišković.

S druge strane, Musemić je poručio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očekivao sam dosta golova. Mi smo zadovoljni, odigrali smo dobro. Pokazalo se da na dobrom terenu igramo bolje. Šteta što se završava prvenstvo. Sada slijedi derbi i mi želimo ostati na trećem mjestu. Kuzmanović je pokazao zavidnu formu i to me raduje", rekao je Husref i osvrnuo se na derbi u posljednjem kolu protiv Željezničara:

"Derbi je uvijek derbi. Pružit ćemo maksimum i da odigramo približno kao danas. Bit ćemo kompletni i to me raduje".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi