“Sljedeća godina može biti presudna u mojoj karijeri”

Boris Pandža nakon potpisa za Gornik:

“Sljedeća godina može biti presudna u mojoj karijeri”

Fudbalski reprezentativac BiH Boris Pandža, nakon što je jedno vrijeme bio bez kluba poslije razlaza sa belgijskim Mechelenom potpisao je za poljski Gornik Zabrze, trenutno četvrtoplasirani sastav poljske Ekstraklase.

“Povreda koja mi se dogodila u martu i zbog koje sam odsustvovao do septembra bila je prva velika povreda u mojoj dosadašnjoj karijeri, a zbog nje sam izgubio mjesto u ekipi Mechelena. Sada sam u potpunosti zdrav. Volim trenirati, a imam visoka očekivanja, jer bi sljedeća godina mogla biti presudna u mojoj karijeri. Sanjam o Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a tamo ću se naći samo ako budem jako dobro igrao za Gornik”, kazao je Boris Pandža za Sport.pl, te dodao:

“U ovom trenutku ne osjećam da sam još uvijek dovoljno jak da bih igrao u ligi. Ja sam realist, znam da imam kroz treninge moram nadokanditi propušteno”.

Za kraj je reprezentativac je kazao da mu je drago što će ponovo igrati pred Torcidom, ovoga puta pred onom svog novog kluba, kazavši da i Hajduk i Gornik imaju fantastične navijače!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.