Azmir Husić želi biti predsjednik UO FK Sloboda, ima i plan, ali nije jedini!

Borba za preuzimanje Slobode

Azmir Husić želi biti predsjednik UO FK Sloboda, ima i plan, ali nije jedini!

E. Oštraković, foto: D. Kurbegović

Tuzlanska Sloboda u posljednje vrijeme nema baš pozitivne vijesti za svoje navijače, a sve je krenulo ispadanjem iz Premijer lige BiH.

Nakon što je klub ispao u Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine, predsjednik kluba raspustio je sve zaposlene, a na kraju je i on podnio ostavku.

Fudbalski klub Sloboda je tako do posljednjeg dana maja raspisao javni poziv za izbor novog mandatara Upravnog odbora.

Tada je saopšteno iz ovog kluba da svi zainteresirani pojedinci trebaju najkasnije do 7. juna ove godine dostaviti svoj plan i program rada u prostorije kluba ili elektronski.

Rok za prijavu ističe danas, a jedan od prijava koja je stigla u Slobodu jeste od strane bivšeg predsjednika ovog kluba, Azmira Husića.

Oglasi

Naime, Husić želi već u prvoj godini da ostvari ekrspresan povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Odmah nakon toga, ukoliko mu se ta želja ostvari i klub se vrati u Premijer ligu BiH, Husć želi borbu za sami vrh tabele.

Tačnije, kako je navedeno Husić želi borbu za osvajanje nekog od trofeja, ali i siguran plasman na evropsku scenu.

Osim toga naveo je Husić i da će mlađe selekcije Slobode biti u samom vrhu bh. fudbala u naredne četiri godine.

Za treću i četvrtu godinu Husić je postavio isti plan kao i u drugoj godini, a to je borba za trofeje, te izlazak na evropsku scenu.

Ono što je veoma važno jeste i to da je Husić naveo da će Sloboda biti u vrhu bh. fudbala i to kao klub bez ijedne marke novih dugovanja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, Husić navodno nije jedini koji je poslao prijavu za mjesto predsjednika Upravnog odbora FK Sloboda, nego su stigle još dvije prijave.

Imena druga dva kandidata još uvijek nisu poznata, ali ono što jeste poznato je to da će sva trojica biti pozvana na sastanak kako bi svoje planove obrazložili članovima Skupštine koji imaju sva upravljačka prava.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

plemic
na stranu njegovo poštenje, jedini od svih u srcu ima slobodu, nudi sve, milijune ..., ali ih lopovi iz politike ne žele.
5 0
podstanarsalavora
Čovjek nosi Cvijet Srebrenice a vara državu sa ne plaćanjem poreznih obaveza!
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi