Sloboda bez Merzića dočekuje Zrinjski na Tušnju

Tuzlaci odradili posljednji trening

Sloboda bez Merzića dočekuje Zrinjski na Tušnju

J. Duvnjaković

Fudbaleri Slobode danas su u poslijepodnevnim satima odradili posljednji trening pred utakmicu 16. kola BHT Premijer lige BiH protiv ekipe Zrinjskog. 

Nakon pauze u prvenstvu zbog kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, Sloboda će ovog vikenda na Tušnju dočekati lidera prvenstva. Sloboda je pauzu u prvenstvu iskoristila za mini-pripreme u Stanišićima, a ove sedmice su u Tuzli finalizirali pripreme za utakmicu sa Zrinjskim. 

Igrači Slobode svjesni su težine utakmice koja slijedi, ali utakmicu dočekuju sa optimizmom. U ovom meču Vlado Jagodić na raspolaganju će imati sve igrače osim Samira Merzića, koji zbog bolesti nije trenirao sa ekipom. 

Utakmica između Slobode i Zrinjskog igra se na stadionu "Tušanj" u subotu s početkom od 13 sati uz direktan prijenos na Areni Sport. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pravdu na ovom susretu dijeliti će Edin Jakupović (Bihać), sa pomoćnicima Harisom Bakovićem (Sarajevo), Goranom Dujkom (Odžak), te dodatnim pomoćnicima Admirom Šehovićem i Irfanom Peljtom (Sarajevo).’

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi