Jagodić: U goste nam dolazi najbolji tim u BiH

Trener Slobode pred meč sa Zrinjskim

Jagodić: U goste nam dolazi najbolji tim u BiH

Sloboda će u subotu na Tušnju dočekati Zrinjski, što će biti i derbi 16. kola Premijer lige BiH.

Na press konferenciji pred utakmicu sa aktuelnim šampionom i liderom na tabeli govorili su trener Slobode Vlado Jagodić i fudbaler ovog tima Nemanja Stjepanović.

"Iskreno govoreći, u goste nam dolazi najbolja i najkvalitetnija ekipa u Premijer ligi BiH. Osim što je Zrinjski vodeći na tabeli postigao je i najviše pogodaka, a istovremeno primio najmanje. Dobro poznajem ekipu i trenera Zrinjskog s kojim sam zajedno igrao i mislim da imamo šansu da napravimo dobar rezultat", započeo je Jagodić, te dodao:

"Mnogo će nam značiti i podrška sa tribina. Vjerujem da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta i da će atmosfera biti dobra. Skoro sam siguran da meč neće biti okončan bez golova. Sloboda trenutno nema igru kakvu ja želim i preferiram, ali to će doći s vremenom. Sada je najvažnije da ostvarujemo dobre rezultate".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pripreme smo dobro iskoristili da se osvježimo i Zrinjski ćemo dočekati spremni. Samopouzdanja nam je manjka, želimo obradoati naše navijače na stadionu", rekao je Stjepanović.

Utakmica Slobode i Zrinjskog igra se u subotu s početkom u 13 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti