Sloboda bez većih problema slavila protiv Mladosti iz Kikača

Tuzlaci uspješni pred početak PLBIH

Sloboda bez većih problema slavila protiv Mladosti iz Kikača

Emir Dindić

Uspješna posljedna provjera pred početak drugog dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine za ekipu Slobode.

U Kikačima pred oko 500 gledalaca u prijateljskoj utakmici  sastali su se domaća ekipa Mladosti i Sloboda iz Tuzle.

Na današnjoj utakmici za ekipu Slobode nastupili su fudbaleri koji su imali manju minutažu, ali ih to nije spriječilo da od prvog minuta krenu ofanzivno na gol današnjeg domaćina.Redale su se prilike i golovi pa je na poluvremenu već bilo 5:0.

U nastavku izabranici Vlade Jagodića povlače ručnu ,pa je na kraju rezultat prvog poluvremena bio i konačan rezultat ovog susreta. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Strijelci za Slobodu na današnjoj utakmici bili su: Almedin Zilkić, Miloš Kalezić, Ismar Hairlahović, te Edis Smajić i Dino Hodžić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi