U direktnom prenosu 19 utakmica Premijer lige BiH

Posljednja četiri kola prvog dijela prvenstva

U direktnom prenosu 19 utakmica Premijer lige BiH

E. Čaušević

Nakon zimske pauze ovog vikenda ljubitelji fudbala moći će uživati u mečevima 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Bh. klubovi više od mjesec dana vrijedno rade kako bi što spremnije dočekali nastavak sezone u Premijer ligi BiH. Do kraja prvog dijela prvenstva ostala su još četiri kola nakon čega će biti poznato koji će klubovi igrati u Ligi za prvaka, a koji u Ligi za opstanak.

Mečevi 19. kola Premijer lige BiH na programu su već ovog vikenda, a utakmice posljednja tri kola prvog dijela Premijer lige BiH igraju se u istom terminu od 15 sati. Ljubitelji fudbala mogu uživati u uzbudljivoj završnici prvog dijela, jer će u direktnim prenosima biti čak 19 utakmica.

Ovog vikenda na "malim" ekranima bit će pet utakmica u direktnim prenosima. Na Areni Sport su mečevi Sarajevo - Vitez, Radnik - Olimpic, dok će BHT1 prenositi meč Čelik - Zrinjski. Utakmicu između Krupe i Željezničara, te Mladost - Sloboda možete gledati na kanalu Moja TV.

U 20. kolu u direktnom prenosu bit će ponovo pet utakmica. Na Areni Sport moći ćete pratiti mečeve Željezničar - Mladost i Široki Brijeg - Radnik, Moja TV prenosi utakmice Olimpik - Sarajevo i Sloboda - Metalleghe, dok će na BHT1 biti utakmica između Zrinjskog i Krupe.

Pet utakmica možete pratiti i u 21. kolu Premijer lige BiH. Moja TV će prenositi meč iz Krupe gdje igraju Metalleghe i Željezničar kao i meč Mladost - Zrinjski. Na Areni Sport možete pratiti utakmicu Radnika i Slobode, te meč Olimpik - Vitez. Derbi između Sarajeva i Širokog Brijega u direktnom prenosu bit će na BHT1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

I na kraju u direktnom prenosu u posljednjem kolu prvog dijela Premijer lige BiH bit će četiri utakmice. Željezničar - Radnik (Arena Sport), Široki Brijeg - Olimpik (BHT1), Sloboda - Sarajevo, Zrinjski - Metalleghe (Moja TV).

Podsjećamo, sve utakmice posljednja tri kola prvog dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine igraju se u terminu od 15 sati.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi