Sloboda deklasirala Krupu na Tušnju
Pioniri kluba sa Tušnja bez većih problema savladali su Krupu na Vrbasu

9. kolo Elitne lige za pionire

Sloboda deklasirala Krupu na Tušnju

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru 9. kola Elitne lige za pionire svoj susret su odigrali Sloboda i Krupa na Vrbasu. Ubjedljivu pobjedu slavili su domaći fudbaleri rezultatom 4:0 (3:0). 

Odlično su susret otvorili domaći fudbaleri koji su pokazali da ih u ovom susretu jedino tri boda zanimaju.

Krupa se dobro branila sve do 24 minute kada je Ensar Mešić pogodio za 1:0. Tri minute kasnije nakon jedne greške gostujućeg tima na centru Dino Suljić postiže sjajan gol za 2:0. Do poluvremena smo vidjeli još jedan gol u mreži gostiju a ponovo je bio strijelac Ensar Mešić.

Nastavak susreta nije donio pretjerano dopadljivu igru, ali domaći fudbaleri preko Ferida Šerbečića u 47.minuti postižu novi gol za 4:0, te na kraju ispostaviće se i konačan rezultat ovog susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi