Sloboda dovela dvojicu novih fudbalera

Nova imena u Mrkonjić Gradu

Sloboda dovela dvojicu novih fudbalera

Sloboda iz Mrkonjić Grada dovela je u svoje redove još dvojicu novih fudbalera pred novu sezonu u 1. ligi RS.

Mrkonjićani su, naime, dogovorili saradnju sa Zoranom Šamarom i Nemanjom Vidovićem koji su prethodno nosili dres Krupe, a da se radi o igračima koji će biti pojačanja uvjeren je i sportski direktor Slobode Gojko Đurić.

Kako je istakao Đurić, Sloboda je dovođenjem pomenutog dvojca dodatno osnažila svoj kadar, ali ujedno i popunila pozicije koje su bile deficitarne.

Šamara inače igra u veznom redu i ovo mu je ujedno povratak u Slobodu, dok je Vidović kroz dosadašnju karijeru pored Krupe igrao još za Kozaru i banjalučki Borac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi