Sloboda golom Osmića osvojila tri boda na Tušnju

6.kolo Premijer lige BiH za juniore

Sloboda golom Osmića osvojila tri boda na Tušnju

Emir Dindić, foto: Emir Dindić

U okviru 6.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za juniore na Tušnju su se sastali fudbaleri Slobode I Širokog Brijega. Na kraju u jednoj sjajnoj utakmici slavili su domaći fudbaleri rezultatom 1:0(1:0). 

Sjajno su otvorili i jedni i drugi utakmicu sjevale su prilike sa svih strana. Utakmica sa mnogo tempa i trke, a vidjelo se da i jedni i drugi žele pobjedu. Sjajna akcija u 16.minuti domaćih fudbalera, na kraju sjajnom egzekucijom završio je Jasmin Osmić. Ujedno to je bio i rezultat prvog poluvremena.


U drugom poluvremenu bolji dosta gosti iz Širokog Brijega koji su svim silama se trudili da poravnaju rezultat. Čekali su domaći fudbaleri priliku iz kontre i nisu žurili. U posljednim minutama susreta sjajna akcije fudbalera Širokog Brijega, odlično je šutirao jedan fudbaler gostiju, ali golman domaćih Armin Mustačević sjajnom paradom spriječava ekipu Širokog Brijega da dođe do poravnanja.

Sjajna tekma i nova tri boda domaćih fudbalera koji su na kraju pokazali da su zasluženo osvojili nove bodove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi