Željezničar na pogon Zubanovića odnio tri boda sa Tušnja

4. kolo Premijer lige BiH za juniore

Željezničar na pogon Zubanovića odnio tri boda sa Tušnja

Emir Dindić, foto: Emir Dindić

U okviru 4. kola Premijer lige BiH za juniore na Tušnju su se sastale ekipe Slobode i Željezničara. Na kraju pobjedu odnose gosti iz Sarajeva rezultatom 0:2 (0:1).

Sjajno su otvorili utakmicu gosti i već u devetoj minuti dolaze do vodstva, a strijelac je bio Faris Zubanović. Do poluvremena rezultat se nije mijenjao pa se tako na odmor otišlo pri minimalnom vodstvu ekipe iz Sarajeva.

U nastavku susreta domaćini su krenuli na sve ili ništa. Napadali su sa svih strana, dok sa druge strane ekipa Željezničara je jako dobro se branila i nije dopuštala domaćim fudbalerima da dođu do poravnanja.

Čekali su svoju priliku iz kontre i dočekali je u 90 minuti susreta kada tačku na i u ovom susretu stavlja Faris Zubanović za, ispostaviće se kasnije, konačan rezultat ovog susreta i nova tri boda tima sa Grbavice. 

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Omladinska Premijer liga BiH:

FK Sloboda - FK Željezničar 0:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi