Sloboda i Cibalija remizirali na Tušnju

Prijateljska utakmica

Sloboda i Cibalija remizirali na Tušnju

E. Dindić

U prijateljskoj utakmici koja je poslužila kao priprema za utakmicu sa Vitezom, na Tušnju su se sastali ekipe Slobode i Cibalije iz Vinkovaca. U jednoj zaista tvrdoj utakmici pobjednika nije bilo. Rezultat nakon 90.minuta glasio je 0:0(0:0). 

Tuzlaci, ali i gosti iz Vinkovaca nisu oduševili svojom igrom, a jedino vrijedno spomena bila je prečka Sulejmana Krpića iz 55. minute. Sve ostalo vrijedno je zaborava.

Slavko Petrović je meč otvorio sa postavom: Hadžić, Đorđilović, Škahić, Ignjatović, Salihović, Jahić, Grahovac, Osmanagić, Ziljkić, Krpić i Husić.

U drugom dijelu šansu su dobili i ostali prvotimci Crveno – crnih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ova utakmica pokazala je šefu Tuzlaka Slavki Petroviću na koga može ozbiljno računati pred utakmicu sa Vitezom gdje su bodovi Tuzlacima i više nego neophodni.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti