Sloboda i Sarajevo podjelili bodove na Tušnju
Sjajan susret na pomoćnom stadionu Tušnja

8.kolo Premijer lige BiH za juniore

Sloboda i Sarajevo podjelili bodove na Tušnju

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru 8.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za juniore na Tušnju su svu svoj susret odigrale ekipe Slobode i Sarajeva. U jednoj veoma dinamičnoj utakmici nije bilo pobjednika. Rezultat je na kraju glasio 1:1(0:0).

U prvom poluvremenu viđena je prava rovovska bitka za svaki pedalj terena. I jedni i drugi davali su sve od sebe, i nisu dopuštali protivnicima da se previše razmašu. Rezultat nakon prvih 45.minuta glasio je 0:0.

U nastavku susreta još bolja utakmica, gdje su i jedni i drugi stvarali priliku pred golovima protivnika. Povela je ekipa Sarajeva eurogolom Kenana Dervišagića u 54.minuti. Poslije toga domaći fudbaleri krenuli su na sve ili ništa i to im se isplatilo u sudijskoj nadoknadi kada Amar Sabljica pogađa vlastitu mrežu. Na kraju rezultat 1:1, je možda i najrealniji u ovom susretu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi