Sloboda imenovala novog trenera kadetske selekcije

Zamjena za Crnogorca

Sloboda imenovala novog trenera kadetske selekcije

Novi trener kadetske selekcije FK Sloboda je Adnan Jahić.

Jahić je svojevremeno tokom karijere u nekoliko navrata nosio Slobodin dres, a nakon nekoliko godina sada je dobio priliku da se ponovo vrati u matični klub.

Prema nezvaničnim informacijama, čelnici Slobode su postigli dogovor s Jahićem i on će u budućnosti biti zadužen za rad s kadetima ovog kluba, a na toj poziciji će zamijeniti Gradimira Crnogorca.

Trenerski posao Jahiću nije stran, s obzirom da je do prije nekoliko mjeseci imao priliku da radi u 1. ligi Federacije BiH vodeći Slaven iz Živinica.

Kadeti Slobode su inače polusezonu okončali na četvrtoj poziciji s 33 osvojena boda.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi