Sloboda iz Vogošće mjerka Grbavicu

Tuzlaci krenuli na derbi

Sloboda iz Vogošće mjerka Grbavicu

Strijelac izjednačujućeg pogodka u susretu sa Radnikom Damir Mehidić najavio je kako će se crveno-crni nadigravati sa Željezničarom na Grbavici. 

Televizijski prijenos je prema riječima trenera Husrefa Musemića motiv više za igrače obje ekipe da pokažu šta znaju i daju sve od sebe.

„Željezničar je u naletu, igraju kvalitetno i u samom su vrhu tabele. Sigurno je da se tu žele zadržati, ali s druge strane i mi se želimo nadigravati i publici na Grbavici predstaviti u najboljem svjetlu. Igrali smo u Međugorju sa njima 2:2, dobro se poznajemo i velikih taktičkih iznenađenja neće biti. Mi imamo obavezu da odigramo dobru i borbenu utakmicu i na tome ću insisitirati kod svojih igrača“, kaže Husref Musemić, šef stručnog štaba FK Sloboda.

Inače, Tuzlaci su danas u podne krenuli ka Vogošći gdje će prenoćiti u Hotelu Park i obaviti posljednji trening pred sutrašnji derbi. Zbog povrede u konkurenciji nije Jasmin Moranjkić, ali su svi drugi igrači na dispoziciji Husrefu Musemiću. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.