Sloboda iznenadila Zvijezdu 09

Prva liga RS

Sloboda iznenadila Zvijezdu 09

Zvijezda 09 polako gubi korak za vodećim timovima prvenstva. 

Ekipa iz etno sela Stanišić nije danas uspjela da opravda epitet favorita, te je poražena na svom terenu od sastava Slobode iz Mrkonjić Grada rezultatom 2:1.

Domaćin je, ipak, nakon prvih 45 minuta imao prednost od 1:0, pa je malo ko slutio u tim trenucima da će doći do potpunog preokreta. Strijelac jedinog pogotka u prvom poluvremenu bio je kapiten Vučić.

Tokom drugog poluvremena Mrkonjićani su uspjeli na nametnu svoj tempo igre i da iskoriste opuštanje u redovima Zvijezde. Najprije je Mirković donio izjednačenje Slobodi, a konačan rezultat postavio je Srndović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Zvijezda 09 je nakon poraza u 19. kolu pala na 4. poziciju, dok je Sloboda sa nova tri boda skočila na 9. mjesto Prve lige RS.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi