Remi Slobode i Krupe u okviru Medulin Cupa

Viđena četiri gola

Remi Slobode i Krupe u okviru Medulin Cupa

Esmer Oštraković

Fudbaleri Slobode remizirali su u prijateljskoj utakmici u okviru Medulin Cupa sa Krupom, a konačan rezultat bio je 2:2.

Prvo poluvrijeme nije ponudilo neke posebne prilike niti za jedan tim. Igralo se većinom na sredini terena, te nije bilo pretjerano velikih uzbuđenja.

Sve bitno spomena desilo se u drugom poluvremenu. Sloboda je dva puta imala rezultatski zaostatak, ali su se oba puta uspjeli vratiti.

Naime, prvo je Komazec poravnao na 1:1 nakon što je Krupa imala prvo vodstvo, a konačan rezultat od 2:2 postavio je Kuratlić.

Strijelci golova za Krupu na ovoj utakmici bili su Perović i Rošić, ali je na kraju utakmica završena remijem.

Za Slobodu su od prve minute nastupili: Bukvić, Osmić J, Jusić, Šubert, Kapetanović, Kurtalić, Delić, Mešic, Vranješ, Husejinovic i Alić.

Šansu sa klupe dobili su: Erić, Osmanković, Devedžić, Pervan, Maksimović, Komazec, Mehmedović, Ćivić i Varešanović.

Slobodu do petka očekuju treninzi, a u petak ih čeka nova prijateljska utakmica. Protivnik će ovaj put biti NK Jarun.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Slobodu u nastavku sezone očekuje borba za opstanak, s obzirom da su Tuzlaci trenutno na 11. mjestu.

Jasno je da će Tuzlaci pokušati iskoristiti ovaj period da se što bolje uigraju, kako bi svoj zacrtani cilj u drugoj polusezoni uspjeli i ostvariti.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi