Nazire se kraj tuzlanskoj patnji: "Častio" ih rezervni golman Leotara

Sloboda - Leotar 1:0

Nazire se kraj tuzlanskoj patnji: "Častio" ih rezervni golman Leotara

Edmir Škorić

Nogometaši Slobode već 20 utakmica ne znaju za pobjedu, ali danas su na dobrom putu da napokon slave.

Sloboda je ugostila Leotar u derbiju donjeg dijela tabele i najzad ima priliku da ostvari pobjedu protiv oslabljenih gostiju iz Trebinja.

Inicijativa domaćeg tima trajala je od prve minute, da bi pet-šest minuta pred kraj Mladen Veselinović zatresao mrežu gostiju.

Došlo je do konfuzije u odbrani Leotara, veliku grešku napravio je rezrevni golman gostiju Vukanović kojem je lopta ispala iz ruku, pa se odbila do Veselinovića, a on loptu poslao u praznu mrežu za slavlje na Tušnju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda je nakon serije slabih igara i rezultata došla u situaciju da strahuje za opstanak, ali s današnja eventualna tri boda slika bi bila potpuno drugačija, dok bi Trebinjci ostali u težoj situaciji pred sami finiš prvenstva.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
.Evo mogu navijaci kukati na gradske oce i privredu sto ne vodi vise racuna o Slobodi ,a sta je sa njima ,gdje su navijaci Slobode je li njih briga za Slobodu ,osim ovih par stotina koji dodju na svaku utakmicu.Daj boze da ostanu u ligi,normalno da bi volio da ostane jedan BH velikan u ligi ali brate sve oko Slobode je pravo lose i to me cudi da je tako .
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi