Sloboda loše startala, Hadžanović otvoreno: Cilj je opstanak!
U svakoj utakmici želimo ostvariti pozitivan rezultat

Fudbaler Slobode pred gostovanje u Gabelu

Sloboda loše startala, Hadžanović otvoreno: Cilj je opstanak!

Emir Dindić

Fudbaleri Slobode u prvom kolu nastavka prvenstva Bosne i Hercegovine, na gostovanju u Zenici poraženi su od starog rivala Čelika sa 2:1. 

Bilo je to predstava popularnih Crveno-Crni sa dva lica. U prvom veoma loše izdanje , dok u drugom su bili bolji protivnik, ali domaći su na kraju uspjeli da osvoje nove bodove.

Adis Hadžanović jedan od najstandardnijih fudbalera Slobode ove sezone za SportSport.ba prokomentarisao je susret u Zenici, te iznio očekivanja od idućeg susreta kada Sloboda ide na teško gostovanje u Gabelu, kod ekipe GOŠK-a.

"Odigrali smo jako loše prvo poluvrijeme, gdje smo primili i dva jeftina gola. Drugi dio susreta odigrali smo dosta bolje, ali na kraju je bilo nedovoljno da uzmemo bar bod. Protiv GOŠK-a moramo od prvog minuta da budemo skoncentrisani, te da odigramo muški onako kako smo igrali u prvom dijelu. Respektujemo GOŠK-a, ali mi uvijek idemo na pobjedu, te u slučaju pozitivnog rezultata bili bi korak bliže našem cilju, a to je opstanak u ligi. Oni jako tvrdo igraju na svom terenu, ali bez obzira na sve moramo dati sve od sebe za pozitivan rezultat, koji bi nam dao dodatni podstrek za bolji nastavak sezone", rekao je Hadžanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo,Sloboda nakon gostovanja u Gabeli kod ekipe GOŠK-a, na domaćem terenu dočekuje Željezničar što će biti još jedan težak susret za popularne Crveno-Crne.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi