Informacije s Tušnja: Biće promjena
FOTO: A. Čaušević

Tuzlaci u lošem nizu

Informacije s Tušnja: Biće promjena

Haris Zilić

Sloboda je u katastrofalnom nizu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Tuzlaci deset prvenstvenih mečeva ne znaju za trijumf, a novi poraz upisali su sinoć na Pecari od Širokog rezultatom 1:0.

Evidentno je da dosta toga škripi u igri Slobode i promjene nas sigurno očekuju na Tušnju.

Prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba trener Mladen Žižović bi mogao biti prvi koji će "nastradati" zbog loših rezultata tuzlanskog tima.

Tako je kada brod krene tonuti, ne može se promijeniti 20 i nešto igrača, ali može trener očekivajući da će novi razdrmati ekipu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ali, pitanje je da li ovu ekipu Slobode, koja ruku na srce, nema kvalitet za neke veće domete, mogu razdrmarti i mnogo veća trenerska imena od onih koji rade u Premijer ligi Bosne i Hercegovini?

Sloboda nakon reprezentativne pauze očekuje gostovanje u Bijeljini protiv Radnika i u slučaju novog poraza Sloboda bi se dovela u još težu poziciju pa bi borba za opstanak glavni cilj do kraja turbulentne sezone za Tuzlake.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mustafa
Krajnje je vrijeme da se jadna,čemerna i bijedna Slobodica kutariše vječite trakavice zvane grčevita borba za opstanak ! Slobodu je najbolje ugasiti jer đaba postoji, za sto godina nije osvojila ni drvenog pehara, ona je svjetski rekorder u fudbalskom neznanju i neuspjesima ! Tuzla će u idućoj sezoni imati samo jednog kvalitetnog premijerligaša! Fukare pređete na vrijeme u redove Legije i navijajte za CITY to je budućnost Tuzle !
1 8
rodjak
Ziza neka te jos par kola
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi