5

Komentari (5)

rodjak
Ziza neka te jos par kola
Mustafa
Krajnje je vrijeme da se jadna,čemerna i bijedna Slobodica kutariše vječite trakavice zvane grčevita borba za opstanak ! Slobodu je najbolje ugasiti jer đaba postoji, za sto godina nije osvojila ni drvenog pehara, ona je svjetski rekorder u fudbalskom neznanju i neuspjesima ! Tuzla će u idućoj sezoni imati samo jednog kvalitetnog premijerligaša! Fukare pređete na vrijeme u redove Legije i navijajte za CITY to je budućnost Tuzle !
Slana_carsija
Sloboda preživjela Zmaj od Bosne, Zrinski, pokušaj da se spoji sa Olimpikom, preživjet će i Slogu Simin Han. Nego, kada će Vam Sisoja napraviti stadion od 100 miliona, i zašto nikad?
Gifron1
Ako Sloboda nestane prije bi prestao sa pracenjem bh fudbala nego navijao za neki drugi klub. Nazalost, necete vi to nikad moci razumjeti.
K79
tako je majstore preživjela je Sloboda i NDH i zeleni kadar i ostale fašiste a da ne preživi ove seljacice i SM smiješno pozdrav
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.