Pogodak na Tušnju

Sloboda povela

Pogodak na Tušnju

E. Škorić

Sloboda je nakon malo više od pola sata igre stigla do vodstva protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Tuzlaci igraju veoma važan meč i uspjeli su da dođu do jako bitnog gola u meču koji može mnogo da im donese u borbi za opstanak.

Sjajna kontra koju je povukao Husejinović, uslijedio je centaršut za Predragovića koji udarcem lijepo matira Velića.

Sloboda je na dobrom putu da izbori opstanak, no ovaj meč je možda i najvažniji u ovoj sezoni, o čemu su govorili i trener Mladen Žižović i njegovi pomoćnici u najavi meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uz eventualnu pobjedu danas, Sloboda bi imala 28 bodova i skočila bi na osmo mjesto, a na deveto bi spala ekipa Mladosti koja bi ostala na 27 bodova.

U ovom terminu važan meč igraju i Velež i Krupa, a u Mostaru je također pao gol. Brandao je bio strijelac u 23. minuti. Mostarci koračaju ka Evropi, ali i u igri su za titulu, dok je Krupa sa 19 bodova na dnu tabele, no i ona još uvijek gaji nade u opstanak u ligi.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi