Sloboda na pripremama sa starim loptama

Jagodić dao komentar u svom stilu

Sloboda na pripremama sa starim loptama

Samir Mlaćo

U FK Sloboda tek jučer su mogli odahnuti, s obzirom da su konačno dobili licencu za nastup u novoj sezoni BH Telecom Premijer ligi naše zemlje.

Tuzlaci su već odavno isticali da vjeruju da će dobiti licencu, ali Nogometni savez BiH je ovaj slučaj prebacivao sa prvostepene na drugostepenu komisiju, ali su na Tušnju na kraju imali razloga za zadovoljstvo.

Poznato je da je mjesto Slobode na izvlačenju parova za narednu sezonu stavljen "X", a svi klubovi su tog dana dobili i nove lopte od našeg Saveza, u kojima će trenirati i igrati utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S obzirom da nije bilo poznato da li će Sloboda igrati u novoj sezoni Premijer lige BiH Tuzlaci nisu dobili lopte, te su na Kupres jučer doputovali sa starim loptama, tačnije onima iz prošle sezone. Potvrdio je to i Vlado Jagodić, šef stručnog štaba Slobode.

"Pokazali smo da smo upravu, mada nam je ovo uzelo mnogo energije. Sloboda je sebi dozvolila luksuz da čak ne dobijemo ni lopte, a to  nije zaslužila. Jedini smo premijerligaš sa starim loptama, ali se nadam da će poslije jučerašnje odluke i to biti uredu", kazao je Jagodić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi