13

Komentari (13)

user1593509319
Olimpik kec ko kuca a za to se brine gigovic
user1605368976
Hoće Gigovic kuranfil pa 8 marta utakmica.
elvirbaljic
Doniram 22 karanfila za dame iz fk gorki/sloboda. Sramota je da igraju na 8 Mart a ne prime kuranfi.
DamirT
Plasticar tisina.Raspast cete se brze nego sto mislis
user1610286185
Nemas ti bez donacija ni za jedan karanfil. Aneks 7! Polako jos malo, strpi se imat ces kad da trazis novi klub
user1585252255
Vasa ljubav prema slogi simin han ovisi samo o jednom covjeku, a to je Azmir Husic. On kad ode zaboravit cete kako vam se klub zvao. Dok ljubav prema Slobodi se prenosi s koljena na koljeno ne bitno gdje klub bio i u kakvoj je situaciji i trajat ce godinama i godinama.. karanfil zadrzi za sebe.
Tuzla_1987
@elvirbaljic klasicna nekultura i ponasanje dosljedno uceniku 2. Osnovne bas prejadno i pretuzno :))
rodjak
kako te nije stid debilu jedan tako se ponasati prema BH velikanu iz Tuzle(nisam navijac Slobode).Ljudi vam dali stadion da imate gdje igrati i vi ih sada omalovazavate.Nabijo bi ja to nogom odmah pa nek igraju u Siminom Hanu
elvirbaljic
Haha znam , zato placete po forumu da vas Azmir preuzme...
elvirbaljic
Dali, idiote upotreba stadiona se placa, meni je svejedno, gdje god da igramo ja cu ici gledati i navijati, Srebrenik, Ugljevik..
elvirbaljic
Majstore moj, davno sam ja to prevazisao, u svom i na svom, 1/1. J
elvirbaljic
I po cemu sam ja vrijedjao slobodu ! Ja sam napisao da su igraci dame, sto i jesu. Igraju na nivou zena ! Jedan sut u okvir gola za 90 mi , sta se tu ima napisati osim dame.
_admirr.x
Opusteno,pusteno je Tuzli City da se ukljuci ravnopravno sa Borcem i Velezom u evropu,a Sloboda nit moze u evropu nit ce ispast,tako da..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.