Sloboda ostala bez planiranog pojačanja

Tomić se predomislio

Sloboda ostala bez planiranog pojačanja

Samir Mlaćo

Hrvatski fudbaler Dario Tomić ipak neće potpisati za Slobodu.

Ovaj 29-godišnji fudbaler se trebao pridružiti Tuzlacima na Kupresu, a čelnici kluba su sa Tomićem prethodno već dogovorili saradnju.

Ipak, iz za sada nepoznatih razloga, Tomić se predomislio i jučer je prije polaska obavijestio čelnike kluba i struku da se neće priključiti ekipi na pripremama, što je za SportSport.ba potvrdio i trener Husref Musemić.

"Samo nas je nazvao i rekao da neće s nama na pripreme. Drago mi je što se to desilo na samom početku i da znamo na čemu smo", poručio je Musemić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Slobode dodao je i to da će u narednom periodu klub pokušati dovesti drugog lijevog bočnog fudbalera.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti