Sloboda otputovala na Kupres

Prvi dio bazičnih priprema

Sloboda otputovala na Kupres

Nakon uvodnih treninga na stadionu Sloge u Simin Hanu, fudbaleri tuzlanske Slobode otputovali su na Kupres gdje će obaviti prvi dio ljetnih bazičnih priprema. 

U autobusu za Kupres nije bilo mladog reprezentativnog golmana Kenana Pirića, koji će se naknadno priključiti klupskim saigračima, dok sa ekipom od prvog dana trenažnog procesa nema Elvisa Sarića i Stefana Čolića koji su najvjerovatnije bivši igrači crveno-crnih.

Putnici na Kupres su:  Sakib Brezičanin, Aleksandar Nikolić, Azir Muminović (golmani), Samir Efendić, Adnan Salihović, Ibrahim Škahić, Adnan Mujkić, Ivan Kostić, Jasmin Moranjkić, Perica 

Ivetić, Darko Todorović, Haris Mehmedagić, Nemanja Stjepanović, Omar Pršeš, Amer Ordagić, Damir Mehidić, Muhamed Mujić, Zajko Zeba, Miljan Govedarica, Mladen Veselinović, Sulejman Krpić i Mersudin Ahmetović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na Kupresu će tim Husrefa Musemića igrati sa bijeljinskim Radnikom, a onda slijedi jednodnevni povratak u Tuzli i ponovni odlazak na drugi dio bazičnih priprema na slovenačkom Pohorju.

U blizini Maribora Tuzlaci će igrati sa mađarskim Vašašom i ruskim Anžijem.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti