Sloboda "pali motore": Žižović sutra proziva

Poznat plan priprema

Sloboda "pali motore": Žižović sutra proziva

H. Zilić

FK Sloboda lagano pali motore za novu sezonu.

Tuzlaci će sutra (ponedjeljak 14.6.2021.) u 18 sati početi sa pripremama.

Trener Žižović će odraditi prozivku, lagani trening, a nakon toga ekipa će deset dana boraviti na Zlatiboru gdje će odraditi visinski dio priprema.

Završni dio priprema zakazan je u Tuzli.

Prvu provjeru će fudbaleri Slobode imati 26. juna protiv novog člana Premijer lige BiH ekipa Rudara iz Prijedora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, tuzlanski tim je nedanvo objavio da je produžena saradnja sa trenerom Mladenom Žižovićem, a u narednim danima ćemo vidjeti kako će izgledati i igrački kadar Slobode u novoj sezoni PLBiH, koja starta 17. jula, a žrijeb takmičarskih brojeva na rasporedu je u četvrtak.

Sloboda je prošlu sezonu u Premijer ligi BiH okončala u zlatnoj sredini na osmoj poziciji sa 37 osvojenih bodova u 33 odigrana kola.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emanuelmacron
Bolje vam je sjedite i kolektivno gledajte EP ,vise se nauci nego ganjanje po sumi .Niste vi ergela vec fudbalski tim,malo lopte igrajte,dribling ,taktika ,tika taka i to,dovedi takve a sve ove lipicanere i brdske bosanske rastjeraj.
0 9
emanuelmacron
sta ti znaci to mentol matereti,i kolko ti je trbalo da to sastavis u tom svom pilecem mozgu,opet si iso u kalesiju.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi