Sloboda ponudila novi ugovor četvorici igrača

Novosti sa Tušnja

Sloboda ponudila novi ugovor četvorici igrača

UO FK Sloboda i danas je nastavio pregovore sa fudbalerima Slobode oko njihovog statusa u klubu sa Tušnja i nastavka saradnje.

Tako je sa mladim Darkom Todorovićem dogovoreno produženje ugovora na još 3,5 godine odnosno do ljeta 2020 godine. Kapiten Crveno-crnih Samir Efendić također je postigao dogovor s novom upravom i on će narednih godinu dana biti fudbaler Slobode.

Razgovori su obavljeni i sa golmanima Azirom Muminovićem te Filipom Erićem. Filip Erić koji je u Slobodu došao iz zvorničke Drine, gdje je imao veoma zapažene nastupe produžio je ugovor još godinu i pol dana.

Mladom i nadasve izuzetno talentovanom godinu Aziru Muminoviću ponuđen je ugovor na četiri godine. Muminović je iskazao zadovoljstvo ponuđenim uslovima od strane UO FK Sloboda i načelno usmeno prihvatio ponudu, te će nakon konsultacija sa svojim menadžerom najvjerovatnije dati i konačan potvrdan odgovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored aktivnih pregovora sa fudbalerima Slobode Upravni odbor uz konsultacije sa šefom struke Vladom Jagodićem istovremeno je u potrazi i za eventualnim pojačanjima koja bi mogla pomoći Slobodi da ostvari cilj a to je plasman u Evropu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi