Trojica fudbalera dogovorila produženje saradnje sa Slobodom

Novosti sa Tušnja

Trojica fudbalera dogovorila produženje saradnje sa Slobodom

Danas je u prostorijama FK Sloboda održan sastanak članova novog Upravnog odbora kluba, a razgovori su obavljeni sa četvoricom fudbalera.

Tema je bilo produženje ugovora sa igračima, pa je tako na obostrano zadovoljstvo postignut dogovor sa Ivanom Fatićem, Nemanjom Stjepanovićem i Ivanom Kostićem. Prva dvojica su dogovorili produženje ugovora za još godinu i po, a Kostić za godinu dana.

Produžetak saradnje ponuđen je i Mladenu Veselinoviću koji trenutno ima aktuelnu ponudu iz Turske, međutim ukoliko ne dođe do realizacije tog transfera najvjerovatnije ostaje i dalje fudbaler Slobode. 

Sve bi trebalo biti poznato u narednh nekliko dana, odnosno do 24. decembra kada Vlado Jagodić želi znati tačno na koje fudbalere od postojećeg igračkog kadra može da računa. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, predsjednik kluba Senad Mujkanović i članovi UO Čolić i Alić kazali su tokom pregovora kako je cilj Slobode plasman u Evropu. Ukoliko Sloboda izbori plasman u Evropu, UO FK Sloboda dao je čvrsto obećanje igračima da će biti dodatno nagrađeni za taj rezultat.

Naredna „runda“ pregovora sa ostakom tima očekuje se sutra kada će biti poznat status i ostalih fudbalera.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi