Sloboda poražena od Zvijezde

Prijateljska utakmica u Tuzli

Sloboda poražena od Zvijezde

J. Duvnjaković

Fudbaleri Slobode su u prijateljskoj utakmici u sklopu priprema za proljetni dio sezone doživjeli poraz od Zvijezde iz Gradačca rezultatom 2:0.

Sloboda je bolje otvorila utakmicu i već u trećoj minuti imala prvu priliku. Haurdić je ubacio nakon prodora po desnoj strani, ali je Stjepanović sa ruba šesnaesterca šutirao preko gola.

Tuzlaci su prijetili i preko Pršeša, Haurdića, Salihovića i Ordagića, ali je prvo poluvrijeme okončano rezultatom 0:0.

Zvijezda je u vodstvo stigla u 57. minuti, kada Isanović koristi odbitak i šalje loptu u prazan gol. Sloboda je deset minuta kasnije imala priliku preko Ahmetovića, koji ne koristi situaciju jedan na jedan i šutira preko gola.

Drugi gol za Zvijezdu postigao je u 87. minuti Mirsad Ramić, koji matira Pirića za konačnih 2:0.

Sloboda je utakmicu počela u sastavu: Hamzabegović, Salihović, Lakićević, Efendić, Kostić, Stjepanović, Ordagić, Mehidić, Haurdić, Pršeš, Krpić, a u drugom poluvremenu sastav je glasio: Pirić, Škahić, Mehmedagić, Todorović, Lakičević, Zeba, Sarić, Musić, Govedarica, Haurdić, Ahmetović.

Narednu utakmicu Sloboda igra u Antaliji 10. februara, a protivnik će biti kazahstanski Tobol.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prijateljska utakmica:

Sloboda - Zvijezda 0:2 (Isanović 57', Ramić 87')

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi