4

Komentari (4)

Mustafa
Sloboda nema fudbalera da znaju igrati fudbal , nema trenera koji zna voditi ekipu, nema upravu koja zna voditi klub, nema para, nema gaća, nema ništa ! Krajnje je vrijeme da se ugasi i da se jednom zauvijek prekine ova agonija! Tuzlaci, Fukare ili kleknite pred Husića i daj te mu svoje dupe i stadion na poklon ili ugasite Slobodu već jedenom da se ne pati!
FreedomBH
@Husrefbeg22 kako te nije sramota druge krivit a ne svoj klub,Sloboda ovako igra 99% utakmica jer nemaju a nit mogu bolje od ovog trenutno sto imaju. Jel Zeljo,TC i ostali krivi kad nepobjedite hajd od**** te vise imate sve bolje uslove,mogucnosti i opet Sloboda kriva.
Husrefbeg22
Da Bod da pa izgubili narednih 10 utakmica zaredom. Supci protiv Sarajeva su trebali primiti najmanje pet golova. Zabili se ko misevi u rupu (sesnaesterac) pa nisu ni izlazili. Protiv Sarajeva igraju 200% a kad im dodi skutori na njima nabijaju gol razliku.
Adnan tz
Kako vama TC zabi 5 komada a mi igramo 0 0. U svom dvorištu trazi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti