Sloboda potvrdila: Fedor Predragović na Tušnju

Kako smo i najavili

Sloboda potvrdila: Fedor Predragović na Tušnju · Zvanično

Za FK Sloboda u nastavku sezone će, kako smo i najavili, nastupati Fedor Predragović.

Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine je početkom mjeseca raskinuo ugovor sa Zvijezdom 09 i od tada je imao kontakte s nekoliko premijerligaša, a izbor je pao na Slobodu.

Iz kluba su putem zvanične stranice saopštili kako su postigli dogovor sa Predragovićem i da je od danas njihov član.

"Nakon Herića, Hajdarevića, Husejinovića, Golubovića, novi član našeg tima je postao i Fedor Predragović", stoji, između ostalog, u objavi tima sa Tušnja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Detalji saradnje nisu navedeni, a nema sumnje da je Predragovićevim dolaskom Sloboda dobila veliko pojačanje u borbi za opstanak koja joj predstoji u nastavku sezone. 

Predragović ima 24 godine, igra na poziciji ofanzivnog veznog, a ranije je kroz karijeru još igrao za Celje, Radomlje i Borac iz Banjaluke u čijim redovima je ujedno i ponikao. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi