Jagodić: Sloboda nam je očitala lekciju u drugom poluvremenu, ali je rezultat previsok

Radnik poražen na Tušnju

Jagodić: Sloboda nam je očitala lekciju u drugom poluvremenu, ali je rezultat previsok

E. Čaušević

Fudbaleri Radnika poraženi su danas u gostima protiv Slobode sa 3:0 u meču 13. kola Premijer lige.

Sloboda je uspjela da prekine niz od sedam mečeva bez pobjede i večeras je pred svojim navijačima slavila protiv Radnika.

Radnik je uspio u prvom poluvremenu da sačuva svoju mrežu i propusti nekoliko dobrih šansi, ali je Sloboda u nastavku meča postigla tri gola i došla do zaslužene pobjede.

Komentar na ovaj meč dao je i gostujući trener Vlado Jagodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Šta da kažem. Čestitam Slobodi na pobjedi, ali mislim da je apsolutno previsok rezultat u odnosu na današnju utakmicu i ko je god realan tako će reći. Problem je šta mi sve uspijemo promašiti, a prvi gol Slobodin je nevjerovatno kako je lopta ušla u gol", rekao je Jagodić i dodao.

"Treba čestitati Slobodi koja nam je u drugom poluvremenu očitala lekciju. Prvi gol je prelomio meč. Mi da smo prvi dali gol meč bi išao u drugom smjeru, ali nismo to uradili. Moramo tražiti greške u svojim redovima i zna se ko je tu najodgovoriniji. Mi nismo dali golove, a oni jesu i to je fudbal".

Promo

Top Komentari

amer_sa90
Smijurija od “trenera”
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi