Šta se dešava sa sastavom Slobode: Tuzlaci objasnili zašto nema Komazeca, Vošnjaka i Osmića

Oglasili se na zvaničnoj stranici

Šta se dešava sa sastavom Slobode: Tuzlaci objasnili zašto nema Komazeca, Vošnjaka i Osmića

Endin Čaušević

Fudbaleri Slobode večeras igraju na Pecari meč protiv Širokog Brijega.

Sloboda će gostovati ekipi Širokog u okviru drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a utakmica se igra večeras od 19 sati.

Trener tuzlanskog kluba Adnan Jahić je već otkrio sastav Slobode za ovu utakmicu, ali mnogi navijači ovog tima su vidjeli da tu fali nekoliko fudbalera koji su trebali igrati od prve minute.

U konkurenciji za večerašnji meč na Pecari neće biti Nikola Komazec, Adam Vošnjak i Melvin Osmić i iz Slobode su objasnili zbog čega Jahić ne može računati na njih.

Također, priznali su da je Osmić van sastava zbog proceduralne greške bivšeg kluba Veleža iz kojeg je stigao ovog ljeta na Tušanj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nikola Komazec, Adam Vošnjak i Melvin Osmić neće imati pravo nastupa u večerašnjoj utakmici. Komazec i Vošnjak su kompletirali svoju dokumentaciju iz svojih država početkom sedmice i procedura je u toku, dok Osmić nije registrovan zbog proceduralne greške bivšeg kluba", saopštili su iz Slobode.

Naših startnih 11 protiv Širokog 🔴⚫️ Nikola Komazec, Adam Vošnjak i Melvin Osmić neće imati pravo nastupa u večerašnjoj...

Posted by FK Sloboda Tuzla on Sunday, July 24, 2022
Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

inoxsteel
Pa u širokom 6 igrača koji bi trebali biti u prvih 11 nema još pravo nastupa...pa nikom nista
1 0
fukaraslana
Gdje je Bukvic golman
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti