Sloboda se pojačala, ljubimac publike se vratio na Tušanj

Potpisan jednogodišnji ugovor

Sloboda se pojačala, ljubimac publike se vratio na Tušanj

Novi nogometaš Slobode danas je zvanično postao Mirhad Mehanović.

Mehanović, koji je posljednjih godina igrao u Njemačkoj za niželigaške timove, odlučio je prihvatiti ponudu Slobode i vratiti se na Tušanj gdje je ranije boravio u eri Miroslava Ćire Blaževića.

Kako je saopšteno na stranici Slobode, Mehanović je sa tuzlanskim klubom potpisao jednogodišnji ugovor s mogućnošću produženja na još godinu dana.

"Sretan sam što se vraćam u Slobodu. Pratio sam rezultate i od srca sam se radovao svakom uspjehu. Tu sam proveo prelijepe trenutke i naravno da mi je sve to ostalo u srcu. S ponosom sam nosio svoju 95-icu i nadam se da ću se dokazati trenerima da ja to mogu i u budućnosti. Jedno je sigurno, uvijek ću ostaviti svoje srce na terenu i boriti se do kraja", kazao je Mehanović, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadam se da će tim napraviti dobre rezultate, zbog grada, navijača, kluba, a i samih sebe. Uopšte ne sumnjam u to jer vidio sam da ima dosta dobrih igrača u klubu. Poznajem već mnogo momaka i mislim da će to sve biti super."

Mehanovića inače krasi velika borbenost, čime je u prošlosti bio i osvojio srca navijača Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi