Sloboda se priprema za Vitez, Musemić očekuje tešku utakmicu

Nakon pobjede u Bijeljini

Sloboda se priprema za Vitez, Musemić očekuje tešku utakmicu

Fudbaleri Slobode u visokom tempu iščekuju subotnju utakmicu 6. kola BHT Premijer lige BiH protiv Viteza. 

Tuzlanski klub sa nova tri boda bi ostao u samom vrhu tabele, a o samim očekivanjima od susreta za klupsku stranicu je govorio trener Husref Musemić. 

"Očekuje nas meč pred domaćom publikom i vrijeme je da na Tušnju potvrdimo one bodove iz Bijeljine. Protivnik nije nimalo naivan i morat ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobjede. Na treningu ćemo se dobro iznojiti, istegnuti, istrčati i pripremiti za novu utakmicu", kazao je Husref Musemić. 

Bodovi protiv Viteza prijeko su potrebni Slobodi zbog bodovnog salda, pozicije na tabeli i cjelokupne atmosfere u svlačionici. Nakon četiri kola Sloboda zauzima drugu poziciju sa tri boda manje od prvoplasiranog Zrinjskog. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.