Sloboda se vratila iz Stanišića, u srijedu u Prokosovićima

Tuzlaci se spremaju za FK Sarajevo

Sloboda se vratila iz Stanišića, u srijedu u Prokosovićima

S. Mlaćo

Nogometaši tuzlanske Slobode u subotu uveče stigli se iz Etno Sela Stanišići gdje su boravili tokom reprezentativne pauze.

Odradili su mini pipreme, ali nisu odigrali prijateljsku utakmicu, koju je planirao Slavko Petrović.

"Mi smo boravili na priprema u Stanišićima i možemo svi biti zadovoljni. Igrači su zaista radili dobro, i ove pripreme sigurno su dobrodošle igračima koji su tokom četiri dana imali osam treninga. Dosta smo radili na taktičkom i kondicionom planu i sigurno možemo biti zadovoljni obavljenim pripremema, kazao je Slavko Petrović za službenu stranicu tima iz Tuzle.

U srijedu će Slobode u goste niželigšu Prokosovićima, što će biti uverita pred duel narednog kola Premijer lige BiH protiv FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tu utakmicu ćemo iskoristi tako da ćemo izvesti dvije postave, u jednom poluvremenu će igrati prva postava ,a jedno poluvrijeme ostakak igrača. Ta utakmica će nam dobro doći, jer zaista potrebna nam je utakmica, posebno zbog toga što je Zemun otkazao u posljedni čas,  tako da će nam utakmica u srijedu dobro doći", dodao je Petrović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti