Sloboda Solana  bez većih problema savladala ekipu Bihaća

Prva liga FBiH za rukometaše

Sloboda Solana bez većih problema savladala ekipu Bihaća

E. Dindić

U okviru 15.kola Prve lige FBiH za rukometaše u Mejdanu su se sastale domaća ekipa Sloboda Solane i ekipa Bihaća.

Na kraju i više nego ubjedljivu pobjedu slavili su domaći rukometaši rezultatom 46:33(23:15).

U prvom poluvremenu izabranici Mirze Bulića, rutinski su odrađivali susret pa su na poluvremenu imali već prednost od +8. Nakon 30.minuta na semaforu u Mejdanu stajao je rezultat 23:15. 

U nastavku trener domaćih rukometaša pružio je priliku i rukometašima sa manjom minutažom kao i juniorima ovog kluba, koji su na pravi način iskoristili priliku pa su prednost sa poluvremena  povećali na kraju na velikih 46:33, za novu pobjedu Sloboda Solane. 

Kod domaćih rukometaša istakao se Haris Pedić sa 9 golova, dok je Amar Husejnović postigao 8 golova. Goste iz Bihaća predvodio je Dervišević sa 6 golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi