Sloboda spremna za duel sa Radnikom

igrači su svjesni situacije

Sloboda spremna za duel sa Radnikom

J. Duvnjaković

Fudbaleri Slobode nastavljaju sa pripremama za utakmicu 10. kola Premijer lige BiH protiv Radnika iz Bijeljine. 

Igrači su svjesni situacije i spremni za utakmicu koja ih čeka u subotu. Ekipa Radnika na svom kontu ima 15 osvojenih bodova, koliko i Sloboda, a u posljednjih sedam kola je neporažena momčad u BHT Premijer ligi BiH. 

U ovom susretu Slobodin trener neće moći računati na Amera Ordagića koji ima tri žuta kartona, kao ni na Džidića i Karića koji su jučer suspendovani.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Slobode i Radnika igra se na stadionu "Tušanj" u subotu, 24. septembra, sa početkom od 16 sati uz direktan prijenos na BHT1.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi