4

Komentari (4)

Mustafa
iduće godine Sloboda će u federalnoj sa Jahićem dobro kotirati u zlatnoj sredini! nećemo više nikada strahovati od ispadanja. Dugogodišnja Slobodina borba za opstanak i muke će se napokon okončati! Iduće godine će na Tušnju na novoj travi i pod ofarbanim i popravljenim reflektorima igrati samo jedna premijerligaška ekipa a to na žalost neće biti naša Sloboda !
plemic
simin han seoska momčad, a slobodu unakazila sada
Ljacmu1
Tuzla pala u formi
Mustafa
Jahiću hajvane ebote ko te stavio za trenera Slobode! Veze nemaš medo, ekipa ti je kao raštimani orkestar bez glave i repa. Sloboda na terenu igra "fudbal" kao krdo goveda kad pustiš na livadi! Sloboda igra seljački fudbal sa bezveznom trkom i nabijanjem lopte bez ikakvog koncepta dostojan kantonalne lige. Jaha sada nemoj davati ostavku već si nas dovoljno upropastio, nemože nas ni dragi Allah spasiti ispadanja, Jaha ti i ti debili iz uprave biti ćete upisani crnim slovima u stogodišnju istoriju naše svetinje. El fatiha za našu Slobodu!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.