Sloboda u Vitezu u karantinu, Marković novo ime na treningu

Optimizam u redovima Tuzlaka

Sloboda u Vitezu u karantinu, Marković novo ime na treningu

Emir Dindić

Slavko Petrović, novi šef stručnog štaba Slobode, danas je obavio prvi trening sa ekipom sa Tušnja.

Nakon zvaničnog predstavljanja u utorak, stručnjak iz Srbije odsustvovao je par dana da bi riješio svu potrebnu papirologiju.

Po povratku iz Beograda zakazan je trening, a sudeći po viđenom prvotimci Slobode su ozbiljno shvatili upute novog trenera, odnosno njegove riječi da svi od nule kreću. Danas se na Tušnju pojavio i novi član stručnog štaba Milan Bosanac, odnosno čovjek koji će obnašati funkciju prvog pomoćnika novog šefa stručnog štaba Slobode. Posljedni angažman imao je u ekipi Borče.

Danas je sa Tuzlacima prvi put trenirao i Igor Marković, devetnaestogodišnji golman koji će se pokušati nametnuti stručnom štabu Slobode.  Branio je za mlađe selekcije Partizana, a nastupao je i za U17 i U19 selekciju Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzlaci sutra putuju u karantin u Vitez, gdje će ostati do subotnje utakmice, kada će snage odmjeriti sa ekipom Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Najzanimljivije detalje sa današnjeg treninga pogledajte u našoj fotogaleriji.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi